UDLEJNING

Viften emmer af historie, stjernestøv og inspirerende øjeblikke, og kan siges at have en smuk beliggenhed i hjertet af Rødovre på Arne Jacobsens Rådhusplads på kanten af København. Med Rødovre Centrum lige rundt om hjørnet har huset en perfekt beliggenhed med gode transportmuligheder og ikke mindst gratis parkeringspladser. Hvis I vælger at afholde jeres arrangement i Viften bliver det i en bygning tegnet af Dissing + Weitling, der videreførte Arne Jacobsens tegnestue.

Viften råder over en stor og fleksibel teatersal, med plads op til 420 personer, som er ideel til afholdelse af fx. konferencer, firmaarrangementer m.m.. Teater-/koncertsalen kan indrettes med tribune- eller borde og stoleopsætning, og kan dermed indrettes efter netop jeres behov. Derudover rummer Viften også en mere intim biografsal/auditorie, der er perfekt til mindre møder som fx undervisning, foredrag, oplæg m.m.

For eksempel har adskillige organisationer, erhvervsvirksomheder og foreninger benyttet sig af Viftens faciliteter. Heriblandt TDC, DONG, Danske Bank, Nordea, Multi-line, Rødovre Centrum m.fl.

I Viften kan vi altså tilrettelægge det specifikke arrangement efter jeres individuelle ønsker inden for de rammer huset tilbyder.

Med afsæt i vores kulturelle baggrund og kontakter i showbizz, kan vi derudover være behjælpelige med forskellige kulturelle og underholdende oplevelser.

Kontakt kulturhusleder Lau Wulfsberg på tlf. 36 37 97 61 alle hverdage mellem 9-15 eller på mail til lau.wulfsberg@rk.dk for flere oplysninger.

Generelle lejebetingelser:
Afbestilling mere end 60 dage før arrangement: Kr.: 2900 + moms.
Afbestilling mindre end 60 dage før arrangement: Fuld betaling for jf. aftale.
Viften udlejes ikke til private.
Viften kan afvise bookinger, der ikke falder naturligt i tråd med husets virke.
Foreninger, hvis formål eller adfærd modarbejder eller underminerer demokrati eller grundlæggende friheds- og menneskerettigheder, kan ikke leje kommunale lokaler. Kommunen fører tilsyn og kan af lejer kræve de oplysninger, der er nødvendige for udøvelsen af tilsynet.
Viften kan forlange betaling for leje ved indgåelse af aftale.

Vi ser frem til at høre fra jer!