Person i rullestol. Symboliserer handicapforhold i Viften.

HANDICAPFORHOLD

Viften er handicapvenligt indrettet. Der er niveaufri adgang ved hovedingangen og der er adgang til handicaptoilet med kørestol.
Vi har elevator til vores biograf og der findes to handicap P-pladser (invalideskilt påbudt) i parkeringområdet tæt på indgangen.

Kørestolspladser og ledsagerpladser i koncert/teatersal
Kørestolspladser kan købes online på viften.dk og er inkl. ledsager ved gyldigt ledsagerbevis eller i Viftens fysiske billetsalg. Til vores siddende arrangementer har vi 2 kørestolspladser.
Viften understreger, at disse pladser er forbeholdt kørestolsbrugere og derfor udelukkende omfatter en tom plads på gulvet og altså ikke en stol. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol. Vi ombytter eller refunderer ikke kørestolsbilletter, der er købt ved en fejl.

Ledsagerbilletter
Pr. 2016 udsteder Viften ledsagerbilletter til kr.: 10,00 til vores koncerter og teaterforestillinger. Dette gælder kun arrangementer, hvor Viften er arrangør (dvs. ikke Rødovre Teaterforenings arrangementer og andre arrangører udefra.)
Vi har til nummererede arrangementer 2 ledsagerpladser der er allokeret til evt. kørestolspladser og 2 ledsagerbilletter til andre handicap.
Vi har til stående arrangementer 3 ledsagerpladser der er allokeret til evt. kørestolspladser, hvor der ligeledes er 3. pladser. Derudover er der 3 ledsagerbilletter til andre handicap.

 


Teleslynge
I både salen og i biografen forefindes teleslynge.
Ikke alle arrangementer er velegnede til at anvende teleslynge, men ring gerne til administrationen og hør om teleslyngen er slået til, til det arrangement du gerne vil overvære.