SØREN HUSS

LØRDAG • 2. NOVEMBER • 20:00

SØREN HUSS ANNONCERER EFTERÅRSTOUR FOR STÅENDE PUBLIKUM
De nye koncerter er for stående publikum, og bringer Søren og bandet forbi 17 spillesteder Danmark rundt.

I 2023 vendte Søren Huss tilbage til scenen efter to år udenfor rampelyset. En tilbagekomst, som med flere udsolgte koncerter høstede stor ros fra publikum og anmeldere landet over. 2024 bliver endnu et begivenhedsrigt år i Huss’ musikalske karriere, som efter annonceringen af en forårstour i Danmarks koncertsale, nu også byder på en efterårstour for stående publikum. Den nye turné kommer ligeledes Danmark rundt med intet mindre end 17 stop. Søren Huss og co. gør holdt i Viften lørdag den 2. november.

Med lige dele humor, sarkasme og alvor, vil Søren Huss tage publikum med sig rundt i sit efterhånden imponerende sangkatalog, der i 2024 kommer til at byde på nye tilføjelser. I løbet af marts måned har Søren Huss med fire singleudgivelser teaset for sit nye album ”Vi fik mere, end vi kom for”, som udkom den 5. april. Albummet er indspillet i Farvemøllen i København og produceret af Christian Balvig og Søren Huss. Om albummets førstesingle ’Trykkammer’ fortæller Huss blandt andet:

”Trykkammer er en kærlighedssang. En kærlighedserklæring på kanten af afgrunden. Det er den mørkeste sang på min kommende plade og roterer om følelsen af, ikke at kunne finde et svar på, hvorfor du befinder dig en armslængde væk fra et menneske du elsker…”

Albummet har høstet flere positive anmeldelser:

”Hvornår er musik fremragende, hvornår er den god, nogenlunde vellykket eller yderst tvivlsom? Der er mange kriterier, men hvis den vækker følelser, rammer én så hårdt i maven, som dette – så afgjort det foreløbigt stærkeste udspil fra Søren Huss – så er der ikke andet at gøre end at kvittere med sjældne seks af seks mulige stjerner.”
6/6 ★★★★★★ - Jyllands Posten

”Der gemmer sig så mange detaljer i både melodi og ord, at man selv efter flere uger med albummet på repeat falder over nuancer, man havde overhørt. Det er gaven, der bliver ved med at give. (…) Det er muligt, at han har været langt, langt nede. Men disse sange befinder sig langt, langt oppe på kvalitetsbarometeret.”
5/6 ★★★★★☆ Fyns Stiftstidende

”Vokalt er Søren Huss nemlig i fornem form, mens han spænder fra pop til visesang og symfonisk rock.”
4/6 ★★★★☆☆ – Politiken
”Et modigt, hudløst og hæmningsløst inderligt album.”
4/6 ★★★★☆☆ – Ekstra Bladet

Med sig på scenen, til at spille nye som gamle sange har Søren Huss sit band; Lars Skjærbæk på guitar, Morten Jørgensen på bas, Jesper Elnegaard på trommer og Christian Balvig på keys. Søren Huss udtaler om den kommende tour:

“Til efteråret 2024 er det 5 år siden, at jeg var på en spillestedstour rundt i landet med fuldt band. Så det er på høje tid at få kridtet skoene af og finde de sange frem fra hele min 22 årige karriere, der har energien i sig, til at vi kan rejse os op fra eftertænksomhedens dybe koncertsalsstol og løfte taget... Det bliver sjovt!”

Billetterne til efterårstouren går i salg torsdag d. 11. april kl. 10:00.

Stående koncert