SHE PAST AWAY + special guest: TWIN NOIR og DUCTAPE

LØRDAG • 12. APRIL • 19:00

SHB, CPH præsenterer: SHE PAST AWAY + special guest: TWIN NOIR og DUCTAPE

Den tyrkiske dark wave/goth-rock duo SHE PAST AWAY kigger atter forbi Danmark, og med sig tager de den fremadstormende tyske post-punk duo TWIN NOIR, samt deres tyrkiske kolleger i DUCTAPE. SHE PAST AWAY har siden deres start i 2006, bekendt sig til den mørkere side af spektret i deres musik og at sammenligne dem med navne som The Sisters Of Mercy, Siouxsie and The Banshees, The Cassandra Complex og Joy Division mixet med tidlig Depeche Mode, er absolut berettiget. Men hvis forbillederne musikalsk er britiske, så er SHE PAST AWAY’s sange lyrisk sunget på tyrkisk, og det er netop denne dobbeltakse som gør at bandet hæver sig over den gennemsnitlige barre blandt dark wave bands. Som altid er det med Volkan Caner på guitar og
vokal, og Doruk Öztürkcan på keyboards, programmering og rytmeboks – og i 2021 spillede SHE PAST AWAY på et fuldstændigt udsolgt Hotel Cecil og i 2022 var Pumpehuset udsolgt længe før koncertstarten i december. Denne gang up-steppes gamet til Kulturhuset Viften, hvor der er mere plads og derved en langt bedre koncertoplevelse for både optrædende og publikum. Men tøv alligevel ikke med at købe din billet i god tid, der bliver rift om dem med disse tre spændende indiebands på samme scene.

Som special guest medtager SHE PAST AWAY den tyske post-punk duo TWIN NOIR bestående af Cody Barcelona på vokal, keyboards & guitar samt Ian Volt på vokal & bas, hvis eklektiske mix af tyske gloser og basguitar spil alá Hooky fra Joy Division & New Order, gav de fremmødte en ordentlig én på opleveren ved deres fænomenale pragtpræstation af en koncert i Amager Bios frække lillebror BETA2300 i december 2023. I år er TWIN NOIR vendt tilbage med både heftig radiosupport fra selveste punk-guden over dem alle: Iggy Pop, samt et helt nyt album som ser dagens lys inden længe – singlen ”Ostkreuz” er ude nu!
Herudover har de taget deres tyrkiske kolleger i DUCTAPE med, som er endnu en spændende duo fra dark wave scenen og musikalsk er DUCTAPE som de selv beskriver lyden af NU i form af post-punkens hjerteslag parret med gotisk vokal på både engelsk og tyrkisk, tilsat et skud rå energi i form af stærke guitar riffs og baslinier ikke helt ulig britiske The Sisters Of Mercy,
Depeche Mode og New Order eller tyske Camouflage! DUCTAPE, som består af sangerinde/keyboardspiller Çağla og guitarist/programmør Furkan har siden 2021 udgivet 3 studioalbums samt 1 livealbum, og sammen med de andre acts er de en spændende hjørnesten i vores ElectriCity univers!


Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!

Arrangør: SHB CPH ApS