RIGMOR

TORSDAG • 19. SEPTEMBER • 20:00

Rigmor Drager På Efterårstour 2024

Oplev det medrivende og ekspressive band Rigmor til efteråret, når de tager på anden del af deres albumtour “Vælter Vi Mørket”
Måske har du set Rigmor på forsiden af marts måneds GAFFA-blad? Måske så du med, da Cyklus fortolkede Rigmors hitsingle “Alt det du gør” i X-factor? Eller måske har du hørt deres optræden i DR Koncerthuset på P6?Den aarhusianske kvartet har netop udgivet deres andet studiealbum, “Vælter Vi Mørket”, som har medført bandet flotte anmeldelser og omtaler, inklusive en GAFFA-forside.

Rigmor live i 2024
Live har Rigmor også markeret sig som et af Danmarks stærkeste nye skud på stammen med høj energi og hyppige liveshows. I 2022 optrådte bandet på SPOT Festival, Roskilde Festival, i DR’s Koncertsal og på utallige danske spillesteder under efterårstouren “Glade Blinde Børn”. Bandets live performance kendetegnes især ved deres dynamik, autenticitet og energiudladninger, hvilket skinner igennem på live EP’en “Live fra Roskilde Festival 2022”.

International succes for Rigmor
Også i udlandet har Rigmor gjort sig bemærket ved udgivelsen af deres live session på den amerikanske radiokanal KEXP. Live sessionen, som blev udgivet på KEXP’s YouTube-kanal, har over 100.000 afspilninger. Bandet har siden optrådt med stor succes i Sverige og Grønland og sendt deres dansksprogede musik til hele verden.

Rigmors kommende efterårstour
Efter en vellykket forårstour i marts måned med udsolgte shows i Taastrup, Odense og København, tager Rigmor til efteråret afsted med fokus på danske spillesteder og på at skabe en nærværende og bjergtagende liveoplevelse.

Citater om Rigmor og “Vælter Vi Mørket”
“Bandet er mindst lige så stærkt live, som det er på plade” - Jyllands-Posten, albumanmeldelse af “Vælter Vi Mørket”
“Det er intelligent musik, hvor der er tænkt over hver detalje og krølle” - Gaffa, albumanmeldelse af “Vælter Vi Mørket”
“Rigmor har formået at skabe en dynamisk og sentimental lydoplevelse med deres seneste album” - Bands of Tomorrow, albumanmeldelse af “Vælter Vi Mørket”