Nyt foredrag med Rasmus Tantholdt: Min verden i forandring

TIRSDAG • 29. MARTS • 19:00

Min verden i forandring

Rasmus Tantholdt tager os med til de højaktuelle brændpunkter fra en verden i evig forandring. Han giver os sin personlige skildring af bl.a. Israel-Gaza konflikten, som han har dækket intenst, siden den blussede op igen i oktober 2023 

Rasmus har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområde. Han var den eneste skandinaviske journalist, der rapporterede fra Kiev i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Han har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår.

Hør Rasmus fortælle om livet bag kameraet, om de etiske og moralske dilemmaer han tit står overfor, om de alvorlige historier, men også de mange pudsige episoder. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Foredraget med Rasmus er inspirerende og oplysende og altid brandaktuelt. Formidlet med stor hjertevarme, empati og med plads til humor, til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Om Rasmus Tantholdt: 
Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen. I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine. 

Ses vi?

Billetsalg: Ticketmaster.dk 

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle 
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk