MANIA - THE ABBA TRIBUTE

FREDAG • 21. MARTS • 20:00

Verdens bedste ABBA hyldest” er dette fantastiske UK-show blevet kaldt, og med en altid fuldt booket kalender er det ikke noget, vi bare finder på: Mania – The ABBA Tribute lyder stort set som den ægte vare fra Sverige.

Tidligere hed ensemblet ABBA Mania, men da det rigtige ABBA fra ”hinsidan” atter er aktuelle med både deres første album i 40 år samt deres nye ABBA Voyage show i London, har man valgt at droppe ABBA, da dette er et registreret varemærke. Men det ændrer ikke på, at dette er en superhyldest til verdens største popgruppe, som tilmed også er ét af de bedst-sælgende bands i historien – tilmed blev ABBA’s comeback album Voyage det absolut mest solgte album overhovedet i 2021, med et samlet salgstal på knap 2 millioner eksemplarer – rimeligt godt gået af stort set inaktivt band, der har holdt en 40 år lang pause.

Så det er med en række helt nye ABBA sange i bagagen at Mania – The Show nu kommer tilbage til Danmark for at give en række koncerter, og ikke mindst de tidløse hits fra perioden 1973-1982 hvor ABBA dominerede hitlisterne overalt i den vestlige verden. Vi taler naturligvis om sange som ‘Dancing Queen,’ ‘The Winner Takes It All,’ ‘Fernando,’ ‘Take A Chance On Me,’ ‘Super Trouper,’ ‘Waterloo,’ ‘Thank You For The Music,’ ‘Mamma Mia,’ ‘Chiquitita,’ ‘Voulez-Vous’ og ikke mindst de nye hits ‘I Still Have Faith In You,’ ‘Don’t Shut Me Down’ og ’Just A Notion.’
Man får altså en musikalsk og showmæssig gennemgang af de bedste og største ABBA hits, spillet og sunget af et ensemble cast, som er udvalgt efter deres musikalitet, stemmer og lighed med Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid. Mania – The Tribute har eksisteret siden 1999, og de har udover fast engagement i Londons West End område også spillet i Australien, Spanien, Belgien, New Zealand, Sydafrika, USA, Danmark, Singapore og Sydkorea. Mania – The Tribute er klar til at få dig op af stolen og på med danseskoene, når de spiller op til fest i Viften.

Dette er en stående koncert.