Kreativitet, lyd og musik - naturlige værktøjer til heling

HELBREDENDE KRÆFTER

Kreativitet, lyd og musik - naturlige værktøjer til heling

TORSDAG • 26. SEPTEMBER • 15.30 - 21.00

Kan visse lydfrekvenser være lige så effektive som strålebehandling?
Kan musik reducere Alzheimer symptomer?
Kan strikketøjet være gavnligt for dit helbred?
Hvorfor har det så stor betydning for vores hjerne at opleve selvforglemmelsen i en kreativ proces?

Man siger at kreativitet er sjælens sprog. At kontakten til kreativiteten giver bedre helbred og et lysere liv. Ligeledes kan vibrationerne fra lyd, sang og musik skabe ægte magi i vores celler og hele os på et meget dybt plan.

EKSKLUSIVT: HELE 3 INVOLVERENDE OPLÆG, ”HANDS ON” ØVELSER, PANELDIALOG OG GOD PLADS TIL DINE SPØRGSMÅL.

Du behøver ikke være kunstner, musiker, poet, sanglærke eller kunne føre en pensel, for at helbrede dit liv med kreativitet og lyd.

Mød en af verdens førende kapaciteter inden for forskningen i helbredende musik og lyd, unikummet læge Audun Myskja. Mød også den farverige læge, forsker og billedkunstner Lærke Egefjord samt sangerinde, læge og funktionel mediciner Freja Eriksen i 3 publikuminvolverende og medrivende oplæg, der hver især fanger essensen af alt det gode, som kreativitet, musik, vores egen stemme og lyd kan gøre for vores liv og helbred. Gennem evidensbaserede oplæg, nogle garanterede aha-oplevelser, fællessang og andre underholdende indslag, får du et bredt indblik i fremtidens naturlige og bivirkningsfrie medicin - og ikke mindst nogle brugbare værktøjer med dig hjem.

OBS: dette er et intim event, så der er et begrænset antal pladser

Arrangør: Khosmos