CHRISTIAN FUHLENDORFF - ærlig talt

FREDAG  • 4. OKTOBER • 19:00

Ærlig Talt er mit nye soloshow. Jer, der har set mig før, ved, hvad I går ind til. Men jer, der ikke har, kan jeg fortælle, at min standupkomik bedst kan beskrives som artig, ufarlig og alle mine jokes er familievenlige…

Har du set Det Sjovt, mit sidste anmelderroste (og bedst sælgende) show, så er Ærlig Talt ligesom dét, bare endnu sjovere. Jeg er jo blevet 40 år siden sidst. Min datter har fået en hest, jeg har været på endnu en all inclusive ferie, og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med parmiddage og forældremøder - alligevel har jeg aldrig været et sjovere sted i livet. På toppen af rutsjebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper, der findes - nemlig unge og gamle.

Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig,” gør jeg status over første halvdel af mit liv og tager hul på anden del. Tidspunktet kunne ikke være bedre. Jeg er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Jeg lever i en verden, jeg kender bedre dag for dag - men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik!

Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover jeg, bare en omgang god gedigen standup.
Ærlig talt, så er det på den scene, jeg de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024. Der skal grines, før vi dør.

Dette er et siddende, nummereret arrangement.