BIG BIG TRAIN - THE LIKES OF US TOUR 2024

ONSDAG • 2. OKTOBER • 20:00

Det er med stor ære, at KPM Concerts på ny kan præsentere et af de mest efterspurgte livebands i den progressive rockverden.
Sidste år besøgte bandet Danmark og Viften for første gang nogen sinde og gav et brag af en koncert. - Nu er de tilbage!

Big Big Train blev oprindeligt dannet af sangskriveren Gregory Spawton på Englands sydkyst i starten af 1990’erne. Bandets sjette album, The Underfall Yard fra 2009, havde vokalist David Longdon med for første gang og gav Big Big Train betydelig anerkendelse og repræsenterede deres kommercielle gennembrud. Big Big Trains stabile opadgående kurve fortsatte med succesen af albummene English Electric Parts 1 & 2, Folklore, Grimspound, The Second Brightest Star, Grand Tour, Common Ground og Welcome To The Planet. I slutningen af 2021 led bandet af den pludselige tragiske død af David Longdon og sammen med en tvungen pause på grund af COVID tog Big Big Train sig tid til at omgruppere.

Big Big Train vendte succesfuldt tilbage til scenen i efteråret 2022 med ny sanger Alberto Bravin (tidligere fra de italienske legender PFM) og optrådte både i Storbritannien og Europa. Et år senere påtog Big Big Train sig en 17-dages europæisk turné, hvor de optrådte i ni lande på 21 dage, og kulminerede med to triumferende shows i Londons prestigefyldte Cadogan Hall.

Big Big Trains første studiealbum med Alberto Bravin vil blive udgivet i foråret 2024 og vil markere bandets første udgivelse på det anerkendte InsideOut/Sony-label. Sammen med Spawton og Bravin har bandet en imponerende liste af musikere, herunder trommeslager Nick D’Virgilio og guitarist/keyboardist Rikard Sjöblom, hvis kombinerede erfaring inkluderer at spille med bands som Genesis, PFM, Tears For Fears, Spock’s Beard og Beardfish blandt andre.

Bandet vil turnere omfattende i 2024 for at støtte deres nye studiealbum, og dette vil se Big Big Train nå længere ud med internationale hovedshows og festivaler.

Stående koncert.
Arrangør: KPM Concerts