ABSOLUTE BOWIE [UK]

FREDAG • 13. SEPTEMBER • 20:00

Absolute Bowie er det største og mest succesfulde David Bowie tribute band i Storbritannien, og de betragtes af mange som det allermest autentiske i hele Europa. Absolute Bowie har nemlig gennem 17 år udmærket sig ved et fænomenalt show, der kommer skræmmende tæt på en af musikhistoriens mest ikoniske og legendariske skikkelser; selveste David Bowie.

Med den utrolige og karismatiske frontmand, John O'Neill som David Bowie og et velspillende, professionelt band, har Absolute Bowie opnået fantastiske ting med deres spektakulære og autentiske 2 timer lange David Bowie show: De har bl.a. vundet den meget eftertragtede pris som Best Tribute Band in the UK og prisen Best Bowie Tribute ved National Tribute Music Awards.

Absolute Bowie får fantastiske anmeldelser i pressen i UK. The Times har døbt dem ”Britain's Top Bowie Tribute,” NME kalder dem "A lovingly crafted Bowie show" og The Mail on Sunday siger om Absolute Bowie, at de er "unmissable." Ingen Bowie-fan bør gå glip af Absolute Bowie, der med sit ekstravagante show tager publikum gennem alle David Bowies skiftende perioder, stilarter og mest elskede alter egoer, der har tryllebundet fans gennem årtier. Med utallige kostumeskift og sprudlende energi bliver publikum ført på en musikalsk og farvestrålende rejse gennem Bowies største hits og udødelige sange fra albums som David Bowie, Ziggy Stardust And The Spiders From Mars, Aladdin Sane, Heroes, Hunky Dory, Let's Dance og Young Americans og videre til hitsene på de senere udgivelser.

Absolute Bowie har optrådt i utallige lande i Europa og afviklede i 2023 en omfattende og 100% udsolgt turné i Australien. I 2024 kan de for første gang opleves på dansk jord.

Stående koncert